Billigt børnetøj til sommeren

Hvis du skal ud og finde nyt tøj til de små poder, så er der her nogle links, som kan hjælpe med til at finde nogle af de lækreste børnetøjsmærker.

Her i disse tider, er det jo altid oplagt at finde måder at sparer penge, så det er en god ide, at bruge nettet aktivt og løbende tjekke priserne, så du kan finde billigt børnetøj.

Bombibitt er et skandinaviske tøjmærke til både drenge og piger i alderen 0-9 år. Det er designet praktisk, som det kan tåle børnenes til tider beskidte lege, og alt tøjet kan vaskes i vaskemaskinen.

Fablefant til børn er endnu et af de nyere danske tøjmærker. Fablefant tøjet er lavet til både hverdagsbrug og fest, og er designet ud fra at kunne inspirere børnene på eventyrlig vis.

Lego er også begyndt at lave børnetøj – Kaldet Lego Wear. Inspirationen til kollektionerne udspringer fra Lego’s kendte univers, er bliver produceret i meget holdbare materialer. En af de mere specielle features er at man kan få stryg-på bages til sit Lego Wear.

Hvis du er mere til den seje stil, så er Ugly Duck svaret. Man kan tilpasse sit tøj til hvilket humør man er i, alt lige fra om man er en lille sød prinsesse eller en sej skater. Ugly Duck fås i så mange varianter, at man aldrig løbet tør for ideer.

Find mere børnetøj her